Veelgestelde vragen

De kledij op deze website wordt pas geproduceerd na bestelling en betaling van je order. Op die manier gaan we verspilling tegen, want niemand weet op voorhand welke maten en kleuren en modellen verkocht zullen worden. Hierdoor bedraagt de productietermijn voor kledij 5 tot 10 werkdagen.

De bestellingen op deze webshop worden verstuurd met de 24u pakketdienst van bPost. Van zodra je bericht krijgt dat je bestelling is afgewerkt, zal het dus 24u duren alvorens je je bestelling in ontvangst kan nemen. Uiteraard is dit geen garantie, gezien er vertraging op kan komen in drukkere perioden of je was niet thuis toen het postpakket bij je werd aangeboden. In het laatste geval zal het pakket klaarliggen voor afhaling in het dichtstbijzijnde postpunt. We raden steeds aan om de track&trace die je ontvangt bij het verzenden geregeld te controleren om te zien waar je bestelling zich bevindt.

Om administratieve redenen is het niet mogelijk om via overschrijving te betalen. Deze webshop aanvaardt enkel betalingen via elektronische weg.

Elk product met een fairwear label wordt aangeduid met het fairwear logo. Dit fairwear logo kan je ook zien in de kledij, meestal aan de binnenzijde onderaan de linker of rechter naad.

Soms kan het zijn dat een bepaalde maat/kleur/model/product bij de fabrikant niet meer voorradig is. In dat geval staat je bestelde product in backorder. Je bestelling zal verder afgewerkt worden van zodra het bestelde item terug voorradig is. Wanneer je kiest voor afhaling, dan kan je al het gedeelte dat wel voorradig is ophalen. Wanneer je hebt gekozen voor verzending, dan zal je bestelling verzonden worden van zodra de bestelling compleet is.

Inhoud accordeon